fbpx

Mentenanță Productivă

*numărul de locuri disponibile este limitat

Tehnicieni

8

capitole

3 H / ZI

Durată sesiune

Online

curs intensiv

5 zile

durată curs

Română

limba

Curs Mentenanță productivă

--- locuri limitate ---

Despre curs:

Mentenanța productivă reprezintă un set de concepte dezvoltate ca și politici și principii de funcționare și gestionare a unei organizații de producție. Acestea se concentrează pe direcționarea organizației înspre a deveni o mecanism eficient, cu procese operaționale rentabile și flexibile.

Obiectivele :

Obiectivele generale ale politicilor și procedurilor TPM sunt de a produce produse de calitate, la timp și la cele mai mici costuri operaționale posibile. Este esențial pe piețele globale de astăzi să fii cu un pas înaintea concurenței, iar TPM este văzută ca o modalitate de a face acest lucru. Acest lucru necesită concentrarea asupra îmbunătățirilor continue ale calității, incluzând domenii precum termenele de livrare din punct de vedere intern şi extern, flexibilitatea operațiunilor și niveluri ridicate de servicii pentru clienți. În Japonia, acest lucru se numește Kaizen, îmbunătățire treptată.

Agendă curs Mentenanță productivă pentru tehnicieni

Programează sarcini de întreținere pe baza ratelor de eșec previzionate și/sau măsurate.

  • Analiza vibrațiilor: Nivelurile de vibrații, analiza formei de undă temporală, analiza spectrală, analiza de fază, analiza formei abaterii operaționale (ADS), analiză modală și analiză cu frecvență înaltă și ultrasunete.
  • Parametrii procesului
  • Liste de verificare și formulare
  • Termografie
  • Analiză chimică

Dezechilibru, nealiniere, slăbire, rezonanță, analiza rulmenților elementului rulant, analiza motorului electric, analiza cutiei de viteze, pompe, ventilatoare și compresoare.

Testimoniale:

Ești gata să începi?