fbpx

Tranziția La Industry 4.0

6 H / ZI

Durată sesiune

Online

curs intensiv

3 zile

durată curs

Română

limba

Tranzitia La Industry 4.0

Despre curs:

Acest curs oferă răspunsuri și sugestii introducând cursantul în conceptul Industry 4.0 și în mecanismele care pot face tranziția către Industry 4.0.

  • Când ne gândim la Industry 4.0 sau la „Smart Factory”, câteva lucruri îmi vin imediat în minte – IIoT, roboți, imprimare 3D, de exemplu. Din păcate, nu există suficientă atenție acordată lucrătorilor din această lume industrială în afară de cazul în care se discută preocupări cu privire la potențialele pierderi de locuri de muncă. Dar experții sunt de acord că transformarea în curs va duce la crearea de noi locuri de muncă, nu la pierderi. De asemenea, sunt de acord că vor fi necesare diferite competențe și, în general, lucrătorii vor trebui să fie mai calificați.
  • Numărul de locuri de muncă solicitate fizic sau de rutină va scădea, în timp ce numărul de locuri de muncă care necesită răspunsuri flexibile, rezolvarea problemelor și personalizare va crește. Cheia pentru susținerea dezvoltării acestor abilități în forța noastră de muncă este de a oferi acces la informații și de a construi o cultură de învățare continuă.

Publicul Țintă:

  • angajatii companiilor industriale implicați în programele de digitalizare interne (accesibil atât rolurilor tehnice cât și non-tehnice)

Testimoniale: