21

07

Iulie 2022

Masterclass
FACTORY 4.0

Starting in:

00 d
00 h
00 m
00 s

75% aplicații practice
25% instruire

Masterclass FACTORY 4.0 îşi propune să aducă în acelaşi loc, profesionişti din domeniul digital, oameni cheie din companii importante la nivel naţional şi mondial dar şi pasionaţi de tehnologie. 

Networking

Speakeri recunoscuţi în domeniul tehnologiei

Instruire şi stagii practice

Mediu prietenos

De ce să Participi la Masterclass FACTORY 4.0

Participanţii au oportunitatea de a-şi updata informaţiile digitale, de a afla răspunsuri la întrebările dificile cu care se confruntă şi de a-şi crea o reţea impresionantă de networking.

Rezervă-ţi din timp locul! Descoperă importanța strategică a talentului digital în era transformării digitale

Numărul de locuri în sală este limitat.

Ce teme
vom aborda

 

Accelerarea proceselor de digitalizare

Se estimează că 87% dintre companiile de producție și-au accelerat digitalizarea anul trecut. Cu toate acestea, doar câteva folosesc tehnologia pentru a se asigura că sunt pregătiți pentru viitorul producției avansate. Cum pot companiile să extindă utilizarea noilor tehnologii pentru a oferi noi instrumente de lucru digitale și a perfecționa forța de muncă din fabrică?

Smart Mechatronix si Predictive Maintenance

Cu platforma de soluții Smart MechatroniX, Bosch Rexroth urmăreşte tendințele pieței în procesul de automatizare a fabricilor deschizând calea către Fabrica Viitorului. Acest concept de fabrică a viitorului face referire la o fabrică mult mai inteligentă, flexibilă şi bazată pe software şi tehnologie.

Automatizare fără limite cu PLCnext

Digitalizarea și integritatea datelor prezintă noi provocări pentru automatizarea industrială. Partajarea, analizarea și prelucrarea datelor sunt esențiale pentru a putea utiliza noile aplicații tehnologice legate de Industria 4.0. Profită de avantajele ecosistemului PLCnext pentru toate aplicațiile legate de automatizare și securitate cibernetică.

Robotică

Cum este să trăim într-o lume în care doar roboţii fac “munca grea”? Este posibil? Cât de uşor este să programăm un robot să rezolve taskuri din lumea reală? Cât de eficient este un robot din punct de vedere al productivităţii dar şi din punct de vedere economic? Aflăm totul în cadrul Masterclass-ului FACTORY 4.0

Edge solutions in manufacturing

Producătorii inteligenţi îşi transformă operaţiunile inovative de tip Edge pentru a-şi automatiza colectarea datelor. Aceste soluţii inteligente de producţie permit sistemelor inteligente să ia măsuri imediate pentru a optimiza întreg procesul.

moneo: The All-in-One Software Toolkit for Industry 4.0

Ca platformă IIoT, ifm moneo combină nivelul tehnologiei de operare cu nivelul tehnologiei informației. Datele senzorilor generate în fabricile de producție pot fi citite și procesate cu ușurință și pot fi folosite ca bază pentru deciziile corporative durabile.

Speakers

 

Parteneri

 

Știri

Află ultimele noutăți despre Industry 4.0
 
https://factory40.ro/workshop/blog/author/claudiu-dogaru/

Ediția #6: FACTORY

Peste 60 de specialiști au fost prezenți la ediția #6

https://factory40.ro/workshop/blog/author/factory-4-0/

Ediția #5: Factory

Peste 100 de specialiști au participat la Iași la intalnirea

https://factory40.ro/workshop/blog/author/factory-4-0/

Ediția #4: Factory

Pe 28 Noiembrie 2019 a avut loc ediția #4 a

Obține informații de orientare către
Hotel Continental