EPLAN

Compania EPLAN a fost fondata in 1984 si este parte a grupului Friedhelm Loh, cu peste 1000 de angajati in intreaga lume. Friedhelm Loh Group isi desfasoara activitatea global cu 18 centre de productie si 80 de filiale internationale. Intregul grup are peste 11,500 de oameni angajati si a generat venituri de aproximativ 2,5 miliarde de Euro in 2017.

EPLAN ofera software si solutii in domeniile ingineriei electrice, automatizari si mecatronica. Compania dezvolta una dintre solutiile software globale de top pentru proiectarea instalatiilor si tablourilor. EPLAN este de asemenea partenerul ideal pentru eficientizarea proceselor de inginerie complexe.
Atat interfetele cu sistemele ERP si PLM/PDM standardizate cat si cele personalizate asigura consistenta datelor de-a lungului intregului lant de valori. A lucra cu EPLAN inseamna comunicare nelimitata de-a lungul tuturor disciplinelor de inginerie. Indiferent ca este vorba de companii mici sau mari: Clientii pot aplica experienta lor mai eficient. EPLAN doreste sa creasca in continuare impreuna cu clientii si partenerii si duce mai departe integrarea si automatizarea in inginerie. La nivel global, EPLAN sustine peste 51000 de clienti. „Inginerie eficienta“ este scopul.