fbpx

Laurentiu Nae

Laurențiu Nae

Photo of Laurentiu Nae

Co-Founder

Digital Twin
Entrepreneurship and Industry 4.0

Cofondator și director de dezvoltare la Digital Twin, Laurențiu Nae vine cu o cunoaștere aprofundată a mediului de afaceri după ce timp de peste zece ani a colaborat cu numeroase companii din industriile automotive, aerospace, energie, mașini și echipamente, implementând soluții software Product Lifecycle Management și Manufacturing Execution Systems.

 

Cu studii în mecatronică și tehnologii de fabricație la București și TU Braunschweig, în 2013 a obținut la Politehnica București titlul de Doctor în Inginerie industrială cu o cercetare

despre managementul schimbării în dezvoltarea produsului. În anul 2018 a fost premiat de Siemens Digital Industries ca fiind ”Cel mai bun consultant de vânzări din Europa Centrală și de Est”. A publicat numeroase articole de specialitate despre digitalizare, este coautor al caietului documentar Romania Digitală și al primului ebook despre Industry40 publicat în România.

 

Laurentiu a implementat împreună cu echipa Digital Twin zeci de proiecte de transformare digitală a producției și va prezenta în cadrul evenimentelor Factory4.0 cele mai bune practici din industrie.