Factory 4.0. Care sunt tehnologiile cu cel mai mare impact asupra industriei?

Care sunt tehnologiile cu cel mai mare impact asupra industriei? Cum credeți că va arăta o fabrică în următorii 3-5 ani? Care sunt modalitățile prin care o companie de producție va rămâne competitivă în era Industry 4.0?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care experții prezenți la Factory 4.0 Sibiu vor oferi răspunsuri în cadrul workshop-ului organizat de Academia Industrială.

Platforma de business FACTORY 4.0 reprezintă un proiect în premieră națională menit să  faciliteze comunicarea și implementarea noilor tehnologii și a expertizei în materie în cât mai multe sectoare industriale.

În cadrul Factory 4.0, eveniment ce se va desfășura la Hotel Ramada, vor susține conferințe specialiști de la IFM Electronic, Bosch Rexroth, Phoenix Contact, KUKA și EPLAN.

Experții vor prezenta, în cadrul celor șase module teoretice și șase  ateliere de lucru, la care participarea este gratuită, informații  esențiale despre proiectele de digitalizare, de la automatizare și Big Data & Analytics, la Integrarea sistemelor, Simularea realității, Internet of things, Securitatea  Cibernetică, Servicii Cloud, Print 3d și Realitatea Augumentată.

Dacă vreți să participați la Factory 4.0, vă puteți înscrie pe www.factory40.ro. Atenție, locurile sunt limitate.