ACADEMIA INDUSTRIALA

Academia Industrială are o echipă de traineri și consultanți, majoritatea absolvenți de MBA în Anglia, foști sau chiar actuali manageri în companii multinaționale prezente în România, cu experiență și cu know-how demonstrat în proiecte complexe.

Sunt foarte pasionați de industrie și de evoluția ei spre Industry 4.0, au mai mult de zece ani de experiență și consideră că toată lumea ar avea de câștigat dacă ar împărtăși cunoștințele lor.

Le place să predea aproape la fel de mult pe cât le place să își desfășoare activitatea de inginer în hala de producție din fabrică și au primit deja aprecieri pentru prezentări bine susținute, pentru entuziasmul lor, precum și pentru răbdarea și abilitatea lor de a explica totul foarte clar.

Deși ar putea să vorbească ore în șir despre specializarea lor, știu că cele mai eficiente cursuri sunt cele interactive, cu multe exemple, studii de caz, exerciții și lucrări practice. Venind din industrie, trainerii noștri pot pregăti și susține astfel de cursuri, cu pondere mare în aplicații practice, în varianta scurtă sau aprofundată.

Toți formatorii Academiei Industriale pot adapta prezentarea ținând cont de interesele și nivelul de cunoștințe al participanților și pot prioritiza informațiile, susținând cursuri care să clarifice și să sumarizeze noțiunile cele mai importante dintr-un domeniu.