fbpx

FACTORY 4.0 - Prima expoconferință hibrid cu Realitate augmentată din România

Pe 13 octombrie 2020 a avut loc expoconferința FACTORY 4.0 într-un format hibrid, cu prima expoziție cu Realitate Augmentată 3D din România la care au fost prezenți 15 experți internaționali, lideri de opinie, reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale și organizațiilor patronale, alături de cei 1000 de participanți.
Conferința FACTORY 4.0 completează seria de 25 de workshop-uri, în care partenerii acestei inițiative, companii de tehnologie și organizații profesionale, oferă sprinjin angajaților companiilor industriale în procesul de digitalizare.

Prin organizarea acestui eveniment am dorit să transmitem un mesaj de sprijin tuturor celor interesați de digitalizare, să păstrăm deschis un canal de comunicare și să arătăm că partenerii acestei inițiative pot pune în practică sisteme adaptate noilor condiții sanitare, sociale și economice prin care să asigurăm continuitatea proceselor de comunicare, producție și instruire a angajaților. Am dovedit astfel că putem realiza într-un timp scurt o expoziție cu Realitate Augmentată 3D și putem mixa o conferință cu prezență fizică și online.

Digital Skills & Industry 4.0, tema generală a conferinței a fost dezvoltată din perspectiva transformării digitale, a evoluției tehnologiei, a competenețelor digitale, a măsurilor publice de stimulare, susținere și finanțare a proiectelor de digitalizare.

Conferința a fost moderată de cunoscutul jurnalist George Buhnici și s-a bucurat de prezența multor experți în transformare digitală
Gerd Leonhard, Leading Futurist & Humanist, Author, CEO, The Futures Agency, Filmmaker – The Futures Agency „Technology vs Humanity – The Future is already here”
Krause Hans Michael – Game Changer with ctrlX AUTOMATION, Bosch Rexroth, „Industry 4.0 needs a complete automation solution”
Volker Schütz – Technical Manager Industry 4.0, IFM ELECTRONIC, „Industry 4.0 – Foundation of the Digital Enterprise”
Radu Costan, Market Development Manager – ACCENTURE, „Accenture Industry X 0 – Investing in the new, smart connected factory”
Michela Mattaloni, Business and Strategic Relations Officer – International Iberian Nanotechnology Laboratory, „The Pan-European Open Innovation Network for Corporate Challenges in advanced technologies”
Sabin Sarmaș, President – Authority for the Digitalization of Romania (ADR)
Adrian Sandu, Secretary General – Member of the Board ACAROM
Mihai Paun, Vice-President Romanian Energy Center, „The Role of Innovation for CyberSecurity Solutions towards Digitalizing the Power Sector”
Mihai Popescu, Senior Manager, Applied Cybersecurity, ACCENTURE ROMANIA, „Cybersecurity for the Digital Enterprise”
Valentina Frangu, Sales Team Lead – Dell Technologies, „Progress made real. A glimspe into the future of industry 4.0 with Dell Tech”
Anja Moldehn, Senior Project manager Industry 4.0 – PHOENIX CONTACT, „The future of cyber security and automation in factories”
Rodica Lupu, Fondator – Ingenius Hub | CEO – Loop Operations, „Programul de digitalizare pentru IMM-uri”
Laurentiu Nae, Co-Founder – DIGITAL TWIN, „Entrepreneurship and Industry 4.0”
Marius Hărătău, CEO – FACTORY 4.0, „Industry 4.0: people, processes and technologies”

Înregistrările vor fi disponibile gratuit pe pagina web a expoconferinței https://factory40.ro/ sau pe LinkedIn și YouTube.

Despre FACTORY 4.0
Inițiativa națională FACTORY 4.0 se poziționează ca un catalizator pe piața românească de formare și consultanță în domeniul transformării digitale.
Pentru mai multe informații și pentru a rămâne conectați cu FACTORY 4.0, vizitați https://factory40.ro/ sau conectați-vă pe LinkedIn și YouTube.